MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

 

Uudet alkeiskurssit keväällä 2018 Kevään uudet alkeiskurssit  SUPERTARJOUKSENA! 


Keväällä 2018 alkaa uudet alkeiskurssit.

 Alkeiskurssit ovat  torstaisin klo 17:30, ja perjantaisin klo 18:00 ja aloitus kursseille  aloitus kursseille heti kun ryhmät saadaan kasaan. Kurssin hinta on 199 € (norm. hinta 290 €) , sisältäen 9 tuntia ratsastusta ja yhden tunnin käytännön teoriaa. 

Kysy lisää,  lohjanratsatsuskoulu@gmail.com


Alkeiskurssilla harjoitellaan ratsastusta alkeista lähtien, joten aiempaa kokemusta kokemusta ei vaadita.

Harjoittelemme tasapainoa hevosen selässä, hevosen ohjaamista ja hallintaa sekä käynnissä, että ravissa erilaisten ratsastusradan teiden avulla. Loppukurssista harjoittelemme myös laukkaa.

Alkeistunneilla oppilailla on avustaja kurssin alusta siihen asti kun se katsotaan tarpeelliseksi.

Tallilta saat lainaksi kypärän, sekä lainaksi lasten koossa myös muutamia turvaliivejä. Alkuun ratsastaja pärjää mukavilla joustavilla, ei kovin liukkailla housuilla, esim. legginssit (ei farkkuja tai tuulipuvun housuja), sekä kannallisilla ja varrellisilla jalkineilla esim. kumisaappaat (lenkkarit ei sovellu), lisäksi suositteleme hyviä pitäviä hanskoja, hiertymien estämiseksi (esim. "nihkeät" puutarhahanskat).

 Ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta, joten jokaisella oltava joko vapaa-ajan vakuutus tai liittymällä ratsastusseuraamme (Mårbackan ratsastajat ry) saat vakuutuksen, tai SRL:n sivuilta lisätietoa GreenCard-systeemistä (http://www.ratsastus.fi/greencard).


Tiedustelut ja ilmoittautumiset 0451350655 tai lohjanratsastuskoulu@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun varausmaksusta 50 e, peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Ilmoittautuminen alkeiskurssille on sitova, mikäli kurssi lopetetaan kesken ei maksua palauteta (poislukien sairastapaukset tms), eikä toinen ratsastaja voi ratsastaa käyttämättäjääneitä tunteja (ellei asiasta erikseen sovita).