MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

 


OPETUSHEVOSET & PONIT

Opetuskäytössä on 11 osaavaa ja turvallista opetushevosta,- ja ponia, jotka kaikki ovat koulutettuja tehtäviinsä, ja näin takaavat turvallisen ja miellyttävän ratsastustunnin koulumme oppilaille. Tuulin Lukas "Luukas"- Äärimmäisen kiltti ja herttainen suomenhevosherrasmies, taitaa koulupuolella heB asiat, ja esteillä 80 cm. Rehellinen ja tasaiset askellajit omaava hurmuri, todella kultainen hoitotilanteissa. Luukaksen säkäkorkeus on 157 cm.


Double You´s Weracruz "Wera"- Herkkä, kiltti, kaunis satuhevonen. Liikkuu omalla moottorilla ja on monen aikuisratsastajan unelmaratsu. Osaa myös hypätä, mikäli hänen korkeutensa "feng shui" on kohdallaan ;) Koulupuolella Wera osaa heA asiat, ja estepuolella n. 90 cm esteet sujuvat leikiten.Weran säkäkorkeus on 152 cm.


Boisterous "Bolle"-Täydellinen opetusmestari varsinkin esteillä, antaen ratsastalle hyvän fiiliksen myös koulutunneilla, koulutustasoltaan tämä herra on VaB, ja estepuolella 110 cm. Bollen säkäkorkeus on 155 cm. Todellinen opetusmestari, joka yrittää aina parhaansa! Bolle äänestettiin vuoden 2016 Vuoden Opetushevoseksi! 


Wikners Ronaldo "Rommi"- Welshin poni. Poni, joka hyppää pienen talon kokoisia esteitä ja kantaa aloittelevatkin ratsastajat turvallisesti. Ajoittain ponimaista pilkettä silmäkulmassa. Kaunis kuin karkki. Koulutustasoltaan tämä pikkuherra on heA, re 90 cm, säkäkorkeus 120 cm.


 Orion "Onni"- Tämä älykäs isoponi ruuna hurmaa kaikki ratsastajat söpöydellään. Äänestetty myös vuoden 2014 opetushevoseksi. Onni hyppää kuin kissa (jos huvittaa!;) ) ja taitaakin esteitä aina 80 cm tasolle saakka, koulupuolella tämä isoponi taitaa heB asiat, säkäkorkeus 136 cm.


Irish Coffee H "Irmeli"- Vuoden 2015 opetushevonen, persoonallinen supermummo, joka osaavudellaan ja tasaisilla liikkeillään on valloittanut monen pienemmän ja aikuisemmankin ratsastajan sydämen. Irmeli on supertaidokas ja onkin koulutettu HeA tasolle, Irpan bravuuri pnkin avo,- ja sulkutaivutukset. 


Agat "Ankkamiäs" tai  "Iso- Arska" on 108 cm pieni poni, suurella sydämmellä. Pikkuponi taitaa heB asiat ja hyppää 50 cm korkuisia esteitä. Tämä poni on innokas menijä, mutta kiltti, joskin eteenpäin ei kauheasti tarvitse pyydellä. 


Sonate "Sipe", 


Suri "Keiju"  tämä karvan verran päälle 180 cm korkea tamma on tallin suurin ja varmasti myös näyttävin opetusheppa. Nuoresta iästään huolimatta äärimmäisen kiltti, ja tasaliikkeinen hevonen, joka on  miellyttävä ja pehmeä ratsastaa. Keijun koulutustaso on tällä hetkellä heA, ja esteet 80 cm, mutta tammaa koulutetaan koko ajan eteenpäin, ja onhan tamma myös irtohypytyksessä hypännyt kevyesti 130 cm korkean okserin.... tästä tulee hieno!  Keijun säkäkorkeus on 180 cm.


Cindy V "Cindi"


Lelok  "Maukka"