MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

Kesän leirit 2018

Varaa paikkasi kesän parhaalle leirille pian!  Kysy kaveria mukaan! Leirit saattavat täyttyä hyvinkin nopeasti, joten jos haluat päästä ystävän kanssa samalle leirille; toimi nopeasti!

Huomaa myös nopean varaanjan lisäetu, sekä alennukset! 


Kesän leirit;

I. Päiväleiri  25-27.6 (ma-ke)  6-11-vuotiaat

Leiriaika päivittäin 9-16.00, niille jotka haluavat leirille, mutta eivät halua vielä jäädä yöksi. Leirillä tarjoillaan lämmin lounas ja välipala. Päiväleiri sisältää tunnin ratsastusta/pvä, ja paljon ponien/hevosten hoitamista. Kokeillaan myös poniagilityä ja harjoitellaan näyttelyitä varten (ponit hienoksi ja esitetään ne kuten näyttelyissä kuuluu). Leiri sopii alkeiskurssin käyneille tai sitä edistyneemmille, n. 6-11-vuotiaille. Leirin hinta 200,00 €.


II. Vuokraus-omaHeppa/esteleiri junnuille 28.6-1.7 (to-su) yli 12-vuotiaille. 

Toinen tunti päivässä este/puomi/kavaletti tehtäviä ja toinen tunti halutessaan itsenäistä  ratsastusta (valvottuna toki). Sopii n. helppo C-tasosta alkaen. Leirin hinta 380,00€

Pääpaino esteratsastuksessa, sekä "estesileä",- sekä puomi ja kavalettiharjoituksia. Viimeisenä päivänä leirikisat. Lisäksi yömaasto.


III. Este/Kepparileiri  2.7-6.7  (ma-pe) suunnattu n. 9-v ylöspäin
Pääpaino esteratsastuksessa, sekä estesileän,- ja puomitehtäviä. Ratsastustunnit ja kisat myös keppareille. Mukana myös erikoisohjelmaa kuten yömaasto ja maastoesteiden kokeilua. Viimeisenä päivänä leirikisat. Leirin hinta 420,00 €


IV. Valmennusleiri 8.7-12.7 (su-to) sopii n. 12-17- vuotiaille 

kisaamisesta tai tehokkaasta valmennuksesta kiinnostuneille ratsastajille. Sopii myös oman hevosen kanssa kilpailevalle, ja leirille voit tuoda oman hevosen. Leirin hinta 420,00 €V. Aikuisten ihana kesäviikonloppu 13-15.7 (pe-su) alaikäraja 18-vuotta, yläikärajaa ei ole ;)
Ihana, tehokas, rentouttava aikuisten oma ratsastusleiri.  Aikuisten viikonloppu leiriin sisältyy 2h/ratsastusta/pvä, illallinen pitkän kaavan mukaan, saunomista, rentoutumista, demoesitys.... Leirin hinta 250,00 €


Tärkeää tietää....


Tehtyäsi leirivarauksen sähköpostitse osoitteeseen lohjanratsastuskoulu@gmail.com lähetän sinulle n. kuukauden kuluessa laskun 80 € joka on varausmaksu leirille. Loppuosan maksamisesta lähetän ohjeen touko/kesäkuun aikana sähköpostitse. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairastapauksen sattuessa voit saada hyvityksen maksusta toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä.

HUOM!!!  Joulukuun 2017 loppuun mennessä ilmoittautuneet saavat yhden ILMAISEN YLIMÄÄRÄISEN RATSASTUSTUNNIN leirillä (ei koske päiväleiriä).


Muista myös hyvät leirialennukset! Kolmas kerta peräkkäin - 5 %, neljäs kerta -10 % viides tai enemmän -15 %. Muista ilmoittaa monetta kertaa olet tulossa. 

Sisaralennus 30 € toisesta, tai useammasta sisaruksesta. Ei päällekkäisiä alennuksia.

Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. *Kaikki leirit sisältävät 2h ratsastusta/pvä, 1 h teoriaa/pvä, oman hoitohevosen/ponin, paljon puuhastelua hevosten ja ponien kanssa, 2 lämmintä ruokaa (lounas, päivällinen)/pvä, sekä aamu,- ja iltapalan. Leireillä on myös leirikioski auki, josta voi ostaa pikkupurtavaa ja herkkuja. Ja tietysti jokaisella leirillä on myöskin leirikisat sekä hauskaa yllätysohjelmaa.
Kesän 2018 Kurssit

ESTEKURSSI 26-27.6 illalla

 edistyneimmille ( korkeudet välillä 40-90 cm ryhmän mukaan) 80,00 €


 ESTEALKEISKURSSI 26-27.6 illalla

Aloitetaan maapuomeista/kavaletit ja edetään ryhmän mukaan hinta 80,00 €


ISTUNTAKURSSI 25-26.6 illalla

Sopii kaikentasoisille. Kurssilla paneudumme istunnan saloihin, ja korjaamme ratsastajan istunnan paremmaksi!  Kurssiin sisältyy videointi & palaute/vinkit parempaan istuntaan. * hikitakuu*  Kurssin  hinta 100,00 € 


 MAASTORETKI   2 h picnikillä 40 € *aika ja hinta ilmoitetaan myöhemmin


MAASTAKÄSITTELYKURSSI  *aika ja hinta ilmoitetaan myöhemmin