MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

Kesän leirit 2018

Varaa paikkasi kesän parhaalle leirille pian!  Kysy kaveria mukaan! Leirit saattavat täyttyä hyvinkin nopeasti, joten jos haluat päästä ystävän kanssa samalle leirille; toimi nopeasti!

Huomaa myös nopean varaanjan lisäetu, sekä alennukset! 


Kesän leirit;

I. Päiväleiri  25-27.6 (ma-ke)  6-11-vuotiaat

Leiriaika päivittäin 9-16.00, niille jotka haluavat leirille, mutta eivät halua vielä jäädä yöksi. Leirillä tarjoillaan lämmin lounas ja välipala. Päiväleiri sisältää tunnin ratsastusta/pvä, ja paljon ponien/hevosten hoitamista. Kokeillaan myös poniagilityä ja harjoitellaan näyttelyitä varten (ponit hienoksi ja esitetään ne kuten näyttelyissä kuuluu). Leiri sopii alkeiskurssin käyneille tai sitä edistyneemmille, n. 6-11-vuotiaille. Leirin hinta 200,00 €.
II. Estepainotteinenleiri  2.7-6.7  (ma-pe) suunnattu n. 9-v ylöspäin
Pääpaino esteratsastuksessa, sekä estesileän,- ja puomitehtäviä. Ratsastustunnit ja kisat myös keppareille. Mukana myös erikoisohjelmaa kuten yömaasto ja maastoesteiden kokeilua. Viimeisenä päivänä leirikisat. Leirin hinta 420,00 €


IV. Teholeiri 8.7-12.7 (su-to) sopii n. 11-16- vuotiaille 

kisaamisesta tai tehokkaasta valmennuksesta kiinnostuneille ratsastajille, sillä tunnit pidetään tehokkaissa pienryhmissä. Luvassa myös muuta hauskaa ohjelmaa, kuten kärryajelua, ja hevosen maastakäsittelyä kuten esim. traileriin lastaus harjoituksia jne. Tälle  leirille voit tulla myös omalla hevosella. Leirin hinta 420,00 €V. Aikuisten ihana kesäviikonloppu 13-15.7 (pe-su) alaikäraja 18-vuotta, yläikärajaa ei ole ;)
Ihana, tehokas, rentouttava aikuisten oma ratsastusleiri.  Aikuisten viikonloppu leiriin sisältyy 2h/ratsastusta/pvä, illallinen pitkän kaavan mukaan, saunomista, rentoutumista, demoesitys.... Leirin hinta 250,00 €


Tärkeää tietää....


Tehtyäsi leirivarauksen sähköpostitse osoitteeseen lohjanratsastuskoulu@gmail.com lähetän sinulle n. kuukauden kuluessa laskun 80 € joka on varausmaksu leirille. Loppuosan maksamisesta lähetän ohjeen touko/kesäkuun aikana sähköpostitse. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairastapauksen sattuessa voit saada hyvityksen maksusta toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä.

HUOM!!!  Joulukuun 2017 loppuun mennessä ilmoittautuneet saavat yhden ILMAISEN YLIMÄÄRÄISEN RATSASTUSTUNNIN leirillä (ei koske päiväleiriä).


Muista myös hyvät leirialennukset! Kolmas kerta peräkkäin - 5 %, neljäs kerta -10 % viides tai enemmän -15 %. Muista ilmoittaa monetta kertaa olet tulossa. 

Sisaralennus 30 € toisesta, tai useammasta sisaruksesta. Ei päällekkäisiä alennuksia.

Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. *Kaikki leirit sisältävät 2h ratsastusta/pvä, 1 h teoriaa/pvä, oman hoitohevosen/ponin, paljon puuhastelua hevosten ja ponien kanssa, 2 lämmintä ruokaa (lounas, päivällinen)/pvä, sekä aamu,- ja iltapalan. Leireillä on myös leirikioski auki, josta voi ostaa pikkupurtavaa ja herkkuja. Ja tietysti jokaisella leirillä on myöskin leirikisat sekä hauskaa yllätysohjelmaa.
Kesän 2018 Kurssit