MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

Kevään alkeiskurssit 

* Ponialkeiskurssi   ****UUTUUS****** Alkaa tammikuussa, keskiviikkoisin klo 18:00
- suunnattu 6-9- vuotiaille heppahöperöille. Ponialkeiskurssi sisältää 12 tuntia ratsastusta ja 3 tuntia ponin käsittely,- ja hoitamistaitojen harjoittelua. Ponialkeiskurssin tunnin kesto on aina 45 min, jonka pienemmät jaksavat vielä hyvin keskittyä. Hinta  420 €

* Paluu Satulaan kurssi
- Oletko joskus ratsastanut, ja paluu ratsaille tuntuisi houkuttelevalta? Tämä on kurssi sinulle <3 Lempeä laskeutuminen satulaan, ja opittujen taitojen muistelua, hyvää istuntaa unohtamatta. Kurssin hinta 175 €, päivä ja kelon aika vielä auki. 

* Junnujen alkeiskurssi alkaa tammikuussa lauantaisin klo 13:00 
-yli 9- vuotiaille heppähöperöille. Aikasempaa kokemusta ei vaadita. Kurssilla opettelemme ratsastuksen alkeet. Kurssi sisältää 10 tuntia, joista 9 on ratsastusta ja yksi käytännön teoriaa. Kurssi on keskiviikkoisin klo 17:30 ja kerrallaan 60 min. Kurssin hinta on 290 €

* Aikuisten Alkeiskurssi 
- Alkeiskurssi aikuisille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kurssilla opettelemme ratsastuksen alkeet. Kurssi on lauantaisin klo 10:00 ja sisältää 9 tuntia ratsastusta ja yhden tunnin käytännön teoriaa. Kurssin hinta 290 €. 

Tunneista vastaa pääsääntöisesti yrittäjä Minttu Lipponen, jolla 17- vuoden kokemus opettamisesta, ja joka kilpailee vaativalla tasolla kouluratsastuksessa.