MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

Kevätkausi 2019

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2019 on alkanut! 

Varmista paikkasi kevään tunneille, helpoiten teet sen soittamalla tai tekstarilla 0451350655

HUOM! Mikäli ilmoittaudut 30.11 mennessä kevätkaudelle, pääset osallistumaan ILMAISEKSI maastakäsittelyluennolle/demoon vkolla 1. Paikkoja rajoitetusti! Ole siis nopea! 


Luethan ohjeet, säännöt ja peruutuskäytännöt huolella! 


Kevätkausi  7.1- 22.6.2019  

Kaikilla normaalikokoisilla ryhmätunneilla mennään puomeja, sekä hypätään, ja käydään maastossa ryhmän tason mukaan. Pienryhmät ovat kouluratsastusryhmiä, poislukien junnujen pienryhmä, jotka hyppäävät myös n. joka toinen/kolmas viikko. 
Hinnasto:

Voimassa 1.1.2019  alkaen


  * Irtotunti normaalikokoiselle ryhmätunnille 35 €

  * Irtotunti pienryhmätunnille 45 €

  • Ensimmäinen viikkotunti kausimaksulla  a' 30 €
  • Toinen tai enemmän viikkotunti kausimaksulla  a' 28 €
  • Pienryhmätunti kausimaksulla a' 40 €
  • 10 kerran kortti normaalitunnille  (voimassa 3 kk laskutuspäivästä, henkilökohtainen) 350 €
  • Minitunti 20 €
  • tunti kahdelle 90 € (45 €/ratsastaja) (kausikorttilaisille 40 €/ratsastaja)
  • yksityistunti 60 € (kausikorttioppilaille 50 €)
  • Normaalikokoinen ryhmätunti omalla hevosella 15 €
  • Pienryhmätunti omalla hevosella 20 €
  • Yksityistunti omalla hevosella 35 €
Kausikortilla ratsastaminen on edullisempaa mutta myös tarjoaa lisäksi jatkuvuutta ratsastuksessa kehittymiseen. Kausikorttilaisella on myös erinomaiset mahdollisuudet kuulua kisatiimiin ja  osallistua ekstravalmennuksiin. Myös perheessä jossa useampi ratsastaa, tai ratsastat useammin kuin kerran viikossa, kausikortista on myös taloudellista etua.


Maksaminen:

Olemme siirtyneet laskutukseen. Laskutamme kausimaksun neljässä erässä. Ensimmäinen lasku toimitetaan tammikuussa ja siitä eteenpäin aina kerran kuussa.

 Ilmoitautumisen yhteydessä laitathan sähköpostisi, jotta voimme toimittaa  laskun sähköisesti.

 ÄLÄ maksa enää mitään itsenäisesti tallin tilille.Ohjeita:

Tuntiperuutuskäytönnöstä ja ratsastuksen lopettamisesta kesken kauden;

Peru tuntisi ajoissa. Ratsastustuntien peruutukset on ilmoitettava viimeistään edellisenä päivänä klo 16:00  mennessä mieluiten jo aiemmin, numeroon 0451350655

Sairastapauksissa saman päivän klo 12.00  mennessä. Peruuttamattomista tai liian myöhään perutuista tunneista veloitamme normaalin hinnan.

 

Ajoissa perutun ratsastustuntisi voit korvata "rästitunnilla", johon pitää erikseen ilmoittautua. Rästitunnit ratsastetaan kahden viikon kuluessa peruutuksesta. Ratsastaja/huoltaja huolehtii ja kysyy itse aktiivisesti vapaita rästiaikoja. Opettaja ei ilmoita vapaista rästiajoista jokaiselle erikseen.

 Varaa siis peruutuksen yhteydessä samantien rästitunti.

RÄSTITUNTITIEDUSTELUT puhelinpäivystysaikaan arkisin mieluiten soittamalla 16-17 ttai tekstiviestillä nrosta 0451350655. (HUOM!!!!! valitettavasti emme vastaa wa,/s.posti rästitiedusteluihin).

Rästitunnin voi varata vain kerran, mikäli perut rästituntiaikasi, et voi varata enää uudestaan kyseiselle  rästille aikaa. 


Muistathan että voit rästiä tuntisi myös etukäteen, kunhan etukäteisrästistä muistaa mainita tuntia varatessa.

Mikäli kauden aikana ei mahdu vakiotunneille rästimään, järjestämme kahdesti kaudessa ylimääräisiä rästitunteja.

Ratsastamattomia ja peruttuja tunteja ei lasketa opettajan toimesta, vaan ratsastajien/vanhempien tulee pitää niistä lukua.

Peruuttamattomista tai liian myöhään perutuista tunneista peritään normaali hinta. Jos sairastut tai loukkaannut pitkäaikaisesti, muistathan toimittaa kopion lääkärintodistuksesta, näin saat pidemmän rästimisajan.

Jos ratsastus lopetetaan kesken kauden, jo käydyt ratsastustunnit laskutetaan uudestaan irtotuntihintaan. Kausikortin edullinen hinta koskee siis vain niitä, jotka ratsastavat koko kevät,- tai syyskauden vakiotunneilla.Pyhäpäivät ja lomakaudet:

Koulujen syys,-hiihto,-pääsiäisloman aikana tunnit pidetään normaalisti. Mahdollisesti pyhäpäivinä tuntien aikaistaminen (Loppiainen ja helatorstai).


Pakkasraja ja vaatetuksesta:

Tallillamme ei ole käytössä pakkasrajaa. Ratsastustunnit pidetään pakkasista huolimatta. Pienemmät lapset palelevat usein aikuisia helpommin, joten suosittelemme kerrospukeutumista, useita ohuita sormikas,- ja sukkapareja. Kumisaappaat eivät sovellu ratsastamiseen talvella. Pakkasilla voi ratsastaa perus talvisaappailla, joissa on hieman kantaa. Ratsastustunnille emme suosittele paksuja toppavaatteita (kerrospukeutuminen), mutta ennen ja jälkeen tunnin suosittelemme pukemaan paksut toppavaatteet.