MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Sinulle joka arvostat hevosten hyvinvointia ja yksilöllistä opetusta! 


Mårra – Mårbackan Ratsastajat ry

 

Mårbackan Ratsastajat eli Mårra on Lohjan ratsastuskoulun/Mintun tallin kanssa yhteistyössätoimiva Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, joka järjestää ratsastuskilpailuja, valmennuksia ja muita monipuolisia tapahtumia. Suosittelemme ratsastuskoulun tuntiratsastajille ja muille Mintun Tallin asiakkaille seuraan liittymistä, ennekaikkea vakuutusturvan vuoksi ja lisäksi  kaikentasoisille ratsastajille suunnattujen hauskojen tapahtumien lisäksi jäsenetuihimme kuuluvat mm. ratsastajan kattava tapaturmavakuutus sekä Hippos-lehti. Hyvä vakuutus on hyödyllinen turva kaikille hevosten kanssa toimiville.  Muiden etuuksien lisäksi Mårran:n jäsenet saavat usein alennuksia seuran järjestämien kilpailuiden osallistumismaksuista sekä muista tapahtumista, kuten heppakerho, käsittelykurssit, hoitokurssit yms.   

Tervetuloa mukaan ! :)  

Laukaten jäseneksi –  Tietoa jäseneksi liittymisestä 

Valitse itsellesi sopiva jäsenyystyyppi alta ja ota sitten yhteyttä seuramme jäsensihteeriin.   

Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut kuten 1) Lähitapiolan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa AINA hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille ja sieltä pois, 2) Hippos-lehden 8 kertaa vuodessa, 3) oikeuden osallistua ratsastuskilpailuihin 4) sekä paljon muita etuja, joista tarkemmin www.ratsastus.fi/jäsenedut 

Perhejäsen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen.   

Juniori jäsen: 60€  

Seniori/muu jäsen: 67 €  

Perhejäsen Juniori: 31,5€  

Perhejäsen Seniori/muu: 40€  

Kannatusjäsen: 25€    

Liity jäseneksi tai kysyä lisätietoja! Ota yhteyttä seuramme jäsensihteeriin 

jasensihteeri.marra@gmail.com


MårRa Cup Säännöt 

 

1. MårRa Cup kilpailuun kuuluu kuusi osakilpailua, joista kolme on estekilpailuja, ja kolme koulukilpailuja.


2. Cup- kilpailu on avoin kaikille Mintun tallin oppilaille


  3. Kilpailusarjoja on kolme, MiniCup (alle 10- vuotiaille ja/tai alkeis/jatkotason ratsastajille), JunioriCup ( yli 10- vuotiaat/ jatkotason ylittäneet ratsastajat) ja Seniori Cup (yli 18-vuotiaat) 


4. Jokaisen sarjan voittaja, eli  eniten pisteitä cupissa kerännyt ratsastaja voittaa itselleen cupin päättyessä kiertopokaalin. 


5. Ratsastaja voi osallistua vain kerran samalla ponilla/hevosella molempien lajien osakilpailuun, eli kerran este,- ja kerran koulukilpailuun, sen jälkeen hevonen/poni on vaihdettava toiseen.


  6. Pisteet jaetaan seuraavasti; Mikäli osallistujia 10, saa voittaja 12 pistettä, seuraava 10, 8, 6 jne, niin että jokainen osallistuja kerää itselleen jokaisesta osakilpailuista kuitenkin pisteitä. Hylätyissä suorituksissa hylätty ratsastaja saa kuitenkin 1 pisteen hylkäyksestä huolimatta. Mikäli luokassa on alle viisi osallistujaa, saa voittaja 5 pistettä, seuraava kolme jne.


7. MårRa Cupin luokat ovat nimetty jokaisessa kisakutsussa, ja ratsastaja voi osallistua vain yhteen cup-luokkaan kerrallaan.


8. Kisoissa noudatetaan muutoin SRL:n kisasääntöjä soveltuvin osin.

9. Järjestä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.