MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

OmaHeppa-paketti 

Onko sinulla haave omasta hevosesta? 

 

  • omaheppa
    omaheppa

 

 

 

 

 

 

 

Oma hevonen on aina iso investointi, joka sitouttaa koko perheen vapaa-ajan ja rahan käytön, ja lisäksi oma hevonen sisältä aina korkean riskin sairastumisesta, loukkaantumisesta ja taloudellisesta menetyksestä. 

Nyt sinulle tarjoutuu kuitenkin mahdollisuus riskittömään, ja huolettomaan intensiivisempään suhteeseen ja harjoitteluun, juuri sen sinun suosikkihevosesi kanssa. Vain hevosen omistamisen ilot ja edut, ja voit jättää arkiset ongelmat ja huolet hevosalan ammattilaisen huoleksi. Ja mahdollisuuden uppoutua hevoselämään pintaraapaisua syvemmälle, ja tehostaa harjoituksia OmanHevosen kanssa joko yksityis/pienryhmätunneilla, tai osaittain itsenäisesti harjoitellen. 

Ja mikä olisikaan parempaa kuin OmaHeppa, joka odottaa juuri sinua karsinassaan korvat hörössä? 

 

Yleisesti tiedossahan on että kulut eivät todellakaan lopu hevosen ostamiseen, vaan siitä lompakon keveneminen vasta alkaa... Ostoinvestoinnin lisäksi tallipaikkamaksut (tällä seudulla 600-800 €/kk), täyshoitotalleilla, jotka tarjoavat asialliset puitteet miellyttävään ja turvalliseen ympärivuotiseen harrastamiseen ilmastomme mukaisesti. Tallipaikkamaksun päälle tulevat tietysti eläinlääkäri,- kengitys,- hieronta,- ja varuste,- ja valmennuskustannukset. Meillä OmaHeppa-paketin kokonaishinta on aina tarkalleen laskettavissa. 

Tarjoamme vain muutamia hevosiamme OmaHeppa-paketteihin, tartu siis pian tilaisuuteesi harrastaa juuri sen oman suosikkisi kanssa! 

  • omaheppa3
    omaheppa3

 

 

 

Paketit:


1. Harrastepaketti

A. Sisältää kerran viikossa yhden normaalikokoisen ryhmätunnin Omalla Hepalla, sekä itsenäisen ratsastuksen sovittuna päivänä (ei esteitä). 

Lisäksi tämän paketin ottajalle lisätunnit Omalla Hepalla alennettuun hintaan; Normaalikokoinen lisätunti 25 €, pieryhmätunti  35 €.

Harrastepaketin A. hinta 220€/kk

B. sisältää kerran vikossa yhden pienryhmätunnin Omalla Hepalla, sekä itsenäisen ratsastuksen sovittuna päivänä (ei esteitä). 

Lisäksi tämän paketin ottajalle lisätunnit Omalla Hepalla alennettuun hintaan; normaalikokoinen lisätunti 25 €, pienryhmä 35 €. 

Harrastepaketin B. hinta 280 €/kk. 2. Kisapaketti 

Sisältää 1 krt pienryhmätunnin, 1 krt OmaHeppa-pakettilaisten oman tunnin (tunnilla 1-3 ratsastajaa), sekä 1 krt itsenäisen ratsastuksen tai normaalikokoisen ryhmätunnin viikossa.

Lisäksi Kisapakettilaiselle kuukausihinnassa mukana omien kotikisojen hevosvuokra, sekä ulkopuolisten valmentajien valmennusten hevosvuokra. Lisäksi halutessa lisätunteja OmaHepalla hintaan; Normaalikokoinen ryhmätunti 25 €ja pienryhmä 35 €.  

Kisapaketin hinta 500€/kk


Ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu on pakettien irtisanomisaika vain 1 kk!


Lisätiedot;  lohjanratsastuskoulu@gmail.com  • omaheppa2
    omaheppa2