MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

Syyskausi 2018

Ilmoittautuminen syyskaudella 2018 on alkanut! Varmista paikkasi syksyn tunneille, helpoiten teet sen  sähköpostilla lohjanratsastuskoulu@gmail.com tai tekstarilla 0451350655


Luethan ohjeet, säännöt ja peruutuskäytännöt huolella! 


Syyskausi  6.8- 22.12 .2018, sisältäen 20 viikkotuntia, lauantain oppilaat 19 viikkotuntia. 

Kaikilla normaalikokoisilla ryhmätunneilla mennään puomeja, sekä hypätään, ja käydään maastossa ryhmän tason mukaan. Pienryhmät ovat kouluratsastusryhmiä, poislukien junnujen pienryhmä, jotka hyppäävät myös n. joka toinen/kolmas viikko. 

Syyskaudella opetuksesta vastaa  ma, ti, to, pe ja la  Minttu Lipponen, keskiviikon tunnit ja tuuraukset Maria Haaparinne-Niemelä.
Hinnasto:

Voimassa 20.7. 2018  alkaen


  * Irtotunti normaalikokoiselle ryhmätunnille 35 €

  * Irtotunti pienryhmätunnille 45 €

 • Ensimmäinen viikkotunti kausimaksulla  a' 30 €
 • Toinen tai enemmän viikkotunti kausimaksulla  a' 28 €
 • Pienryhmätunti kausimaksulla a' 40 €
 • 10 kerran kortti normaalitunnille  (voimassa 3 kk laskutuspäivästä, henkilökohtainen) 350 €
 • Minitunti 20 €
 • 10 kerran kortti minitunnille 200 €
 • tunti kahdelle 90 € (45 €/ratsastaja) (kausikorttilaisille 40 €/ratsastaja)
 • yksityistunti 60 € (kausikorttioppilaille 50 €)
 • Normaalikokoinen ryhmätunti omalla hevosella 15 €
 • Pienryhmätunti omalla hevosella 20 €
 • Yksityistunti omalla hevosella 35 €
Kausikortilla ratsastaminen on edullisempaa mutta myös tarjoaa lisäksi jatkuvuutta ratsastuksessa kehittymiseen. Kausikorttilaisella on myös erinomaiset mahdollisuudet kuulua kisatiimiin ja  osallistua ekstravalmennuksiin. Myös perheessä jossa useampi ratsastaa, tai ratsastat useammin kuin kerran viikossa, kausikortista on myös taloudellista etua.


Maksaminen:

Olemme siirtyneet laskutukseen. Laskutamme kausimaksun neljässä erässä. Ensimmäinen lasku toimitetaan tammikuussa ja siitä eteenpäin aina kerran kuussa.

 Ilmoitautumisen yhteydessä laitathan sähköpostisi, jotta voimme toimittaa  laskun sähköisesti.

 ÄLÄ maksa enää mitään itsenäisesti tallin tilille.Ohjeita:

Tuntiperuutuskäytönnöstä ja ratsastuksen lopettamisesta kesken kauden;

Peru tuntisi ajoissa. Ratsastustuntien peruutukset on ilmoitettava viimeistään edellisenä päivänä klo 16:00  mennessä mieluiten jo aiemmin, numeroon 0451350655

Sairastapauksissa saman päivän klo 14  mennessä.

 

HUOM! Liian myöhään perutuista tunneista veloitamme normaalin tuntihinnan, tämä pätee myös kymppikorttilaisiin. 

Ajoissa perutun ratsastustuntisi voit korvata "rästitunnilla", johon pitää erikseen ilmoittautua. Rästitunnit ratsastetaan samalla viikolla, sairastapauksissa tai tai jos ryhmissä ei ole tilaa sovitaan rästiajasta erikseen. Varaa siis peruutuksen yhteydessä samantien rästitunti.

RÄSTITUNTITIEDUSTELUT puhelinpäivystysaikaan arkisin 16-17 tai sähköpostilla lohjanratsastuskoulu@gmail.com. Tekstiviesti rästitiedusteluihin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Peruutukset voi edelleen kuitenkn tehdä tekstarilla.


Tärkeää!!!  Korteilla ratsastavilla oltava aina kortti mukana leimaa varten (kortti jaetaan kauden ekalla tunnilla), mikäli korttia ei ole mukana, maksu käteisellä tai laskutetaan erikseen irtotunnin hinnalla.


Muistathan että voit rästiä tuntisi myös etukäteen, kunhan etukäteisrästistä muistaa mainita tuntia varatessa.

Mikäli kauden aikana ei mahdu vakiotunneille rästimään, pyrimme järjestämään ylimääräisiä rästitunteja kauden puolivälissä, ja lopulla.

Ratsastamattomia ja peruttuja tunteja ei lasketa opettajan toimesta, vaan ratsastajien/vanhempien tulee pitää niistä lukua.

Peruuttamattomista tai liian myöhään perutuista tunneista peritään normaali hinta. Jos sairastut tai loukkaannut pitkäaikaisesti, muistathan toimittaa kopion lääkärintodistuksesta, näin saat pidemmän rästimisajan.

Jos ratsastus lopetetaan kesken kauden, jo käydyt ratsastustunnit laskutetaan uudestaan irtotuntihintaan. Kausikortin edullinen hinta koskee siis vain niitä, jotka ratsastavat koko kevät,- tai syyskauden vakiotunneilla.

Ratsastustunteja koskeviin tiedusteluihin ja rästituntitiedusteluihin voidaan vastata VAIN puhelinpäivystysaikaan arkisin 16-17, tai sähköpostilla lohjanratsastuskoulu@gmail.comPyhäpäivät ja lomakaudet:

Koulujen syys,-hiihto,-pääsiäisloman aikana tunnit pidetään normaalisti. Mahdollisesti pyhäpäivinä tuntien aikaistaminen (Loppiainen ja helatorstai).


Pakkasraja ja vaatetuksesta:

Tallillamme ei ole käytössä pakkasrajaa. Ratsastustunnit pidetään pakkasista huolimatta. Pienemmät lapset palelevat usein aikuisia helpommin, joten suosittelemme kerrospukeutumista, useita ohuita sormikas,- ja sukkapareja. Kumisaappaat eivät sovellu ratsastamiseen talvella. Pakkasilla voi ratsastaa perus talvisaappailla, joissa on hieman kantaa. Ratsastustunnille emme suosittele paksuja toppavaatteita (kerrospukeutuminen), mutta ennen ja jälkeen tunnin suosittelemme pukemaan paksut toppavaatteet.