MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Sinulle joka arvostat hevosten hyvinvointia ja yksilöllistä opetusta! 

Tuntien varaus ja peruuttaminen

Käytössämme on Ratsukko-varauskalenteri 7.1.2019 alkaen. Ratsukon kautta saat varattua ja hallittua tuntejasi helposti ja nopeasti, missä ja milloin vain.

Katso ohjeet varauskalenterin käyttöön täältä ja toimi niiden mukaisesti. 
HUOM! Jos olet tallin vakiotuntiasiakas, saat ensikirjautumistunnukset tallin kautta. Älä luo itse käyttäjätunnusta, sillä loppukauden vakioryhmätunnit on jo varattu ensikirjautumistunnuksesi alle!

Tuntien peruutukset tulee tehdä aina peruutussääntöjen mukaan, viimeistään 30h ennen tunnin alkua. Varauskalenterin kautta peruutusta ei voi tehdä tunnille, jonka alkuun on alle 30 tuntia. Nämä peruutukset tehdään soittamalla suoraan tallille.

Jos varaat tunnin samalle päivälle 5 tuntia ennen sen alkua, muuttuu kalenterissa Varaa- painike Soita- painikkeeksi ja tunnin varaus tapahtuu soittaen. Tämä siksi, että tallilla osataan huomioida lyhyen aikavälin varaukset ja myös ratsu ehditään vielä varaamaan sinulle. 

 

Ratsukko-varauskalenteri on käytössämme 7.1.2019 alkaen. Ratsukkoa käytetään tuntien varaamiseen ja peruuttamiseen normaalitilanteissa.

Poikkeuksena uudet asiakkaat ja ensikertalaiset:

varaukset kannattaa aina tehdä puhelimitse ensimmäiselle tunnille, p. 045 1350655 tai lohjanratsastuskoulu@gmail.com.

Näin voimme käydä läpi ratsastustaustasi sekä hevostoiveesi ja sopivan tasoinen ryhmä löytyy helpoiten.

 

Muut asiakkaat
Vakioasiakas:
kun olet saanut Ratsukko-varauskalenterin ensikirjautumistunnukset tallilta, kirjaudu saamillasi tunnuksilla Ratsukkoon varataksesi ja peruaksesi tunteja.

Tuntien peruutuksissa poikkeuksena alle 1 vuorokauden ennen tunnin alkua tehtävät peruutukset, jolloin peruutus on tehtävä soittamalla tai tekstiviestitse. Sairasperuutukset aina soittaen.


 

RATSUKKO-varauskalenterin käyttö

Kirjautuminen ja käyttäjätunnukseen liitettävät tiedot

Kirjaudu Ratsukkoon tästä talliltamme saamillasi ensitunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen, päivitä ensin omat tietosi: nimitiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut kysytyt tiedot sekä uusi salasana. Kun ratsastaja on lapsi, huoltajan tiedot täytetään muihin kohtiin paitsi ratsastajaa koskeviin kysymyksiin. Tarkkoja kysymyksiä kysytään mm. siksi, että osaamme tehdä oikean tuntiratsuvalinnan sinulle tai lapsellesi.

Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta tuntivarausvahvistukset ja peruutusvahvistukset voidaan lähettää sinulle. Täytäthän tietoihisi sellaisen sähköpostiosoitteen, jota käytät saadaksesi vahvistukset ja mahdolliset tuntimuutokset tietoosi. Vahvistuksia ei lähetetä tekstiviestinä.

Puhelinnumero tarvitaan myös, jotta mahdolliset lyhyen aikavälin muutokset tunneissa voidaan ilmoittaa sinulle tallin kautta.

Kun olet saanut tallin kautta käyttäjätunnuksen ja salasanan, vaihda salasana ja halutessasi käyttäjätunnus Käyttäjätiedot kohdassa. Muista laittaa Käyttäjätiedot kohdassa tietoihin siellä kysytty Ratsastajan nimi.

 

Tunnin varaaminen Ratsukon kautta

Varaa omalle tasollesi sopiva tunti, näet tason varauskalenterin kohdasta Taso. Jos olet epävarma, mikä taso on sinulle sopiva, ole yhteydessä ensin tallille soittamalla. Varauskalenterissa voit rajata tuntihakua halutessasi myös kuukauden perusteella.

Vapaat paikat tunneille näet kohdan Varaukset alta: esimerkiksi, 5/6 tarkoittaa että tunnille on vielä 1 paikkaa vapaana. Kokonaispaikkamäärä tässä esimerkissä on 6.
Jos haluat varata tietylle viikkotunnille saman tunnin useammalle peräkkäiselle viikolle, laita viikkojen määrä Varattavat viikkokerrat kohtaan. Näin varaus tulee yhdellä kertaa samalle viikkotunnille viikkokertojen määrän mukaan, eikä jokaista tuntia tarvitse varata yksi kerrallaan.

 

Tuntien peruuttaminen

Ratsukon kautta varatut tunnit tulee myös perua sitä kautta. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 30 tuntia ennen tunnin alkua, silloin peruutuksen voi tehdä vielä Ratsukon kautta. Kun tunnin alkuun on alle 30 h, tulee peruutus tehdä ottaen suoraan yhteyttä talliin. Jos tuntia ei peruuteta, menee siitä normaali veloitus.

Noudatathan peruutuskäytäntöä, sillä tuntien ajoissa peruuttamisesta hyödyt joskus itsekin – vapautuneet paikat voidaan ohjata esim. korvaustuntilaisten käyttöön!

Äkillisissä sairastapauksissa peruutus tulee tehdä tekstiviestillä tai soittamalla viimeistään saman aamun klo 10:00 mennessä Mintulle. Viime hetken peruutukset ( muutamaan tuntia aiemmin ), myös sairastapauksissa menevät ns. ratsastajan omaan piikkiin eli tunti veloitetaan täysmääräisenä, eikä tuntia voi enää korvata!

Kun tunti on peruutettu peruutusehtoja noudattaen, voit käyttää tuntisi vielä korvaavaan tuntiin. Kausikortin omistajien tulee ratsastaa korvaavat tunnit kahden viikon sisällä perutusta tunnista!

  

 

 

Perhetunnus

Perhetunnuksella pystyt hallitsemaan saman perheen kaikkien ratsastajien tuntivarauksia yhdellä tunnuksella. Ensikirjautumistunnusten yhteydessä saat myös tallin vakioasiakkaana tiedon, kuka perheen jäsenistä on pääkäyttäjänä ja jonka alla muiden perheen ratsastajien tunnukset ovat.

Toimi näin:

Kirjaudu Ratsukko-varauskalenteriin pääkäyttäjätunnuksella. Näet kaikkien ratsastajien tiedot ja pääset päivittämään tietoja ja lisäämään kunkin ratsastajan tarvittavat tiedot painamalla Päivitä tiedot tai Muokkaa-nappia.
Täytäthän jokaisen ratsastajan tietoihin myös sähköpostiosoitteet ja puhelinnumeron tuntien varaus- ja peruutusvahvistuksia varten. Lasten tiedoissa on hyvä olla vanhemman sähköpostisoite ja puhelinnumero.

Jatkossa tuntivarauksia tehdessäsi saat näkyviin alasvetovalikon ratsastajista, kun olet varaamassa tuntia. Tuntivarauskohdassa siis valitset, kenelle tunti varataan.

HUOM! Tunnin peruuttaminen perhetunnuksella: kirjaudu pääkäyttäjätunnuksella Ratsukkoon. Saat näkyviin listan kaikista varatuista tunneista. Tuntien kohdalla on nappi Poista, kun tunnin peruutus on mahdollista tehdä vielä Ratsukon kautta. Jos poista nappi puuttuu tunnin kohdalta, ole yhteydessä talliin soittamalla tai muutoin.