MINTUN TALLI - Lohjan ratsastuskoulu                      

Ratsastusta kaikenikäisille

Tervetuloa Mintun Tallin kotisivuille! 

Haluatko yksilöllistä opetusta kilteillä ja turvallisilla sekä osaavilla,  hyvinhoidetuilla opetushevosilla,- ja poneilla paikassa jossa tunnet olevasi tervetullut?  Tai etsitkö laadukasta täyshoito,- tai pihattopaikkaa hevosellesi? Tervetuloa meille :)

Tarjoamme ratsastustunteja ja valmennuspaketteja kaikentasoisille ratsastajille, aina alkeista kokeneisiin ratsastajiin, ja olemme erikoistuneet erityisesti lasten opetukseen. Meillä on käytössä kiltit ja osaavat ponit ja hevoset, koulutustasoltaan aina VaB tasolle saakka. Ihastuttavat ponimme ilahduttavat myös perheen pienimpiä ratsastajia talutustuntien ja ponisynttäriratsastuksien muodossa.

Panostamme yksilölliseen, turvalliseen ja asiakaslähtöiseen opetukseen, unohtamatta työkavereiden eli hevosten ja ponien hyvinvointia. Meillä ei myöskään tarvitse vanhempien palella talviaikaan maneesissa, vaan vanhemmat voivat juoda viihtyisessä kerhohuoneessamme kupin kuumaa kahvia, tai helteellä kylmää juomaa, ja selailla mukavasti sohvalla lehtiä tai katsella tv:tä.

Meillä voit harrastaa monella tapaa; voit ostaa 10 kerran kortin, tai osallistua vakiotunneille edullisella kausimaksulla. Meidän oppilailla on myös mahdollisuus kilpailla sekä tallin, että ulkopuolisissa kisoissa, ollen osa kisatiimiä. 

Meillä käy myös vierailevia valmentajia, joiden valmennuksiin oppilaamme voivat osallistua.


Järjestämme myös kesäleirejä, sekä erilaisia lyhyt kursseja, sekä viikonloppuleirejä, myös yritysten tyhy-päivät ja muut aktiviteetit onnistuvat meiltä vaivattomasti. 


Tarjoamme myös muutamia täyshoitopaikkoja, ja silloin tällöin vapautuu myös ratsutuspaikka, joista kannattaa tiedustella erikseen.


Sijaitsemme lähellä Virkkalaa Hankoniementien "varrella", meille on helppo tulla.

Etäisyyksiä Virkkala 5 min

                Mustio 9 min

                Lohjan keskusta 15 min

                Siuntion asema 20 min

                Inkoo 20 min

                Karjalohja 25 min

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme! 

         


157878